Analizy LU-1434 Białko ziemniaczane


#DokumentOpis
01 Sprawozdanie z badań nr 449812/19/POZanaliza z dnia 07.10.2019, próbka białko ziemniaczane LU-1434, produkcja 2019
02 Sprawozdanie z badań nr 449812/19/POZ (EN)analiza z dnia 07.10.2019, próbka białko ziemniaczane LU-1434, produkcja 2019
03 Sprawozdanie z badań nr 486861/19/POZanaliza z dnia 29.10.2019, próbka białko ziemniaczane LU-1434, produkcja 2019
04 Sprawozdanie z badań nr 486861/19/POZ (EN)analiza z dnia 29.10.2019, próbka białko ziemniaczane LU-1434, produkcja 2019
05 Sprawozdanie z badań nr 6005/10/19analiza z dnia 29.10.2019, próbka białko ziemniaczane LU-1434, nr partii 02/2019
06 Analiza: mikrobiologia, metale ciężkie, pestycydy i dioksyny Białko ziemniaczane LU-1434, produkcja 2020
07 Analiza: mikrobiologia, metale ciężkie, pestycydy i dioksyny(EN)Białko ziemniaczane LU-1434, produkcja 2020
08 Analiza: mikrobiologia, metale ciężkie, pestycydy i dioksyny(EN)Białko ziemniaczane LU-1434, produkcja 2020
09 Analiza: mikrobiologia, metale ciężkie, pestycydy i dioksynyBiałko ziemniaczane LU-1434, produkcja 2020
10 Analiza: mikrobiologia, metale ciężkie, pestycydy, dioksyny (EN)Białko ziemniaczane LU-1434, produkcja 2021
11 Analiza: mikrobiologia, metale ciężkie, pestycydy i dioksynyBiałko ziemniaczane LU-1434, produkcja 2021
12 Analiza: mikrobiologia, metale ciężkie, pestycydy i dioksynyBiałko ziemniaczane LU-1434, produkcja 2021
13 Analiza: mikrobiologia, metale ciężkie, pestycydy i dioksyny(EN)Białko ziemniaczane LU-1434, produkcja 2021
14 Analiza: mikrobiologia, metale ciężkie, pestycydy i dioksynyBiałko ziemniaczane LU-1434, produkcja 2022
15 Analiza: mikrobiologia, metale ciężkie, pestycydy, dioksyny (EN)Białko ziemniaczane LU-1434, produkcja 2022
16 Analiza: mikrobiologia, metale ciężkie, pestycydy i dioksynyBiałko ziemniaczane LU-1434, produkcja 2022
17 Analiza: mikrobiologia, metale ciężkie, pestycydy i dioksyny(EN)Białko ziemniaczane LU-1434, produkcja 2022
18 Analiza: mikrobiologia, metale ciężkie, pestycydy i dioksynyBiałko ziemniaczane LU-1434, produkcja 2023
19 Analiza: mikrobiologia, metale ciężkie, pestycydy, dioksyny (EN)Białko ziemniaczane LU-1434, produkcja 2023
  • SZUKAJ


  •  
  • Kontakt
  • WPPZ S.A.
    ul. Armii Poznań 49
    62-030 Luboń
    tel. +48 61 / 813 05 81
    fax +48 61 / 813 02 32
    e-mail: wppz@wppz.pl Więcej ...