Mapa serwisu
- O firmie WPPZ SA
- Kontakt
- Dane ewidencyjne
- Profil działalności
- Strategia firmy
- Relacje inwestorskie
- Wezwania do złożenia dokumentów akcji Spółki
- Wezwanie z dnia 23 września 2020 r.
- Wezwanie z dnia 07 października 2020 r.
- Wezwanie z dnia 21 października 2020 r.
- Wezwanie z dnia 04 listopada 2020 r.
- Wezwanie z dnia 18 listopada 2020 r.
- Walne Zgromadzenia
- Polityka personalna
- Historia firmy
- Inwestycje
- Fotogaleria
- Produkty
- Opakowania
- Skrobia ziemniaczana
- Systematyka skrobi ziemniaczanych natywnych i modyfikowanych fizycznie
- LU-1431-1 - Superior Standard
- Analizy LU-1431-1 Skrobia ziemniaczana Superior Standard
- Specyfikacja LU-1431-1 Skrobia ziemniaczana Superior Standard
- Karta produktu LU-1431-1 Skrobia ziemniaczana Superior Standard
- LU-1431-2 - Superior
- Karta produktu LU-1431-2 Skrobia ziemniaczana Superior
- Specyfikacja LU-1431-2 Skrobia ziemniaczana Superior
- LU-1431-3 - Prima
- Karta produktu LU-1431-3 Skrobia ziemniaczana Prima
- Specyfikacja LU-1431-3 Skrobia ziemniaczana Prima
- LU-1431-6 - podsuszona do 6%
- Karta produktu LU-1431-6 - Skrobia ziemniaczana podsuszona do 6%
- Specyfikacja LU-1431-6 - Skrobia ziemniaczana podsuszona do 6%
- LU-1431-7 - podsuszona do 7%
- Karta produktu LU-1431-7 - Skrobia ziemniaczana podsuszona do 7%
- Specyfikacja LU-1431-7 - Skrobia ziemniaczana podsuszona do 7%
- LU-1431-8 - podsuszona do 8%
- Karta produktu LU-1431-8 - Skrobia ziemniaczana podsuszona do 8%
- Specyfikacja LU-1431-8 - Skrobia ziemniaczana podsuszona do 8%
- LU-1431-9 - podsuszona do 9%
- Karta produktu LU-1431-9 - Skrobia ziemniaczana podsuszona do 9%
- Specyfikacja LU-1431-9 - Skrobia ziemniaczana podsuszona do 9%
- LU-1432 - granulowana
- Skrobie modyfikowane do celów spożywczych
- Systematyka skrobi modyfikowanych do celów spożywczych
- Skrobia Utleniona E 1404
- LU-1404-1
- Specyfikacja LU - 1404-1 Skrobia utleniona
- Karta produktu LU - 1404-1 Skrobia utleniona
- Analizy LU-1404-1 Skrobia utleniona
- LU-1404-2
- Specyfikacja LU-1404-2 Skrobia utleniona
- Karta produktu LU-1404-2 Skrobia utleniona
- Analizy LU-1404-2 Skrobia utleniona
- LU-1404-3
- Specyfikacja LU-1404-3 Skrobia utleniona
- Karta produktu LU-1404-3 Skrobia utleniona
- Analizy LU-1404-3 Skrobia utleniona
- LU-1404-7 - podsuszona do 7%
- Fosforan Diskrobiowy E 1412
- LU-1412-1
- Specyfikacja LU-1412-1 Fosforan diskrobiowy
- Karta produktu LU-1412-1 Fosforan diskrobiowy
- Analizy LU-1412-1 Fosforan diskrobiowy
- LU-1412-2
- Specyfikacja LU-1412-2 Fosforan diskrobiowy
- Karta produktu LU-1412-2 Fosforan diskrobiowy
- Analizy LU-1412-2 Fosforan diskrobiowy
- LU-1412-9 - podsuszony do 9%
- Acetylowany Fosforan Diskrobiowy E 1414
- Skrobia Acetylowana E 1420
- Acetylowany Adypinian Diskrobiowy E 1422
- LU-1422-1
- Specyfikacja LU-1422-1 Acetylowany adypinian diskrobiowy
- Karta produktu LU-1422-1 Acetylowany adypinian diskrobiowy
- Analizy LU-1422-1 Acetylowany adypinian diskrobiowy
- LU-1422-2
- Acetylowana Skrobia Utleniona E 1451
- Białko ziemniaczane
- Specyfikacja LU - 1434 Białko ziemniaczane
- Karta produktu LU - 1434 Białko ziemniaczane
- Analizy LU-1434 Białko ziemniaczane
- Systematyka produktów skrobiowych
- Jakość
- Polityka Jakości
- Certyfikat HACCP
- Certyfikat ISO 9001:2015
- Certyfikat ISO 2200:2005 & ISO/TS22002-1:2009 & FSSC 22000
- Certyfikat BRC
- Certyfikat IFS
- Certyfikat koszerności
- Certyfikat Halal
- Certyfikat GMP+
- Informacje
- Informacje dla byłych pracowników
- RODO
- - dla pracowników
- - dla kandydatów na pracowników
- - dla kontrahentów
- - dla kierowców
- - dla monitoringu
- Przetargi
- Nowa strona internetowa
- Wsparcie
- Wyniki badań
- Analizy LU-1422-2 Acetylowany adypinian diskrobiowy
- Analizy LU-1404-1 Skrobia utleniona
- Analizy LU-1404-2 Skrobia utleniona
- Analizy LU-1404-3 Skrobia utleniona
- Analizy LU-1420 Skrobia Acetylowana
- Analizy LU-1422-1 Acetylowany adypinian diskrobiowy
- Analizy LU-1414-1 Acetylowany fosforan diskrobiowy
- Analizy LU-1412-2 Fosforan diskrobiowy
- Analizy LU-1451-1 Acetylowana skrobia utleniona
- Analizy LU-1412-1 Fosforan diskrobiowy
- Analizy LU-1431-1 Skrobia ziemniaczana Superior Standard
- Analizy LU-1432 Skrobia ziemniaczana granulowana
- Analizy LU-1434 Białko ziemniaczane
- Partnerzy
- Specyfikacje produktów
- Specyfikacja LU - 1404-1 Skrobia utleniona
- Specyfikacja LU-1404-2 Skrobia utleniona
- Specyfikacja LU-1404-3 Skrobia utleniona
- Specyfikacja LU-1404-7 Skrobia utleniona podsuszona do 7%
- Specyfikacja LU-1412-1 Fosforan diskrobiowy
- Specyfikacja LU-1412-2 Fosforan diskrobiowy
- Specyfikacja LU-1412-9 Fosforan diskrobiowy podsuszony do 9%
- Specyfikacja LU-1414-1 Acetylowany fosforan diskrobiowy
- Specyfikacja LU-1420 Skrobia acetylowana
- Specyfikacja LU-1422-1 Acetylowany adypinian diskrobiowy
- Specyfikacja LU-1422-2 Acetylowany adypinian diskrobiowy
- Specyfikacja LU-1422-6 Acetylowany adypinian diskrobiowy
- Specyfikacja LU-1431-1 Skrobia ziemniaczana Superior Standard
- Specyfikacja LU-1431-2 Skrobia ziemniaczana Superior
- Specyfikacja LU-1431-3 Skrobia ziemniaczana Prima
- Specyfikacja LU-1431-6 - Skrobia ziemniaczana podsuszona do 6%
- Specyfikacja LU-1431-7 - Skrobia ziemniaczana podsuszona do 7%
- Specyfikacja LU-1431-8 - Skrobia ziemniaczana podsuszona do 8%
- Specyfikacja LU-1431-9 - Skrobia ziemniaczana podsuszona do 9%
- Specyfikacja LU-1432 - Skrobia ziemniaczana granulowana
- Specyfikacja LU-1451-1 Acetylowana skrobia utleniona
- Specyfikacja LU - 1434 Białko ziemniaczane
- Karty produktów
- Karta produktu LU-1422-6 Acetylowany adypinian diskrobiowy
- Karta produktu LU-1422-2 Acetylowany adypinian diskrobiowy
- Karta produktu LU-1451-1 Acetylowana skrobia utleniona
- Karta produktu LU-1422-1 Acetylowany adypinian diskrobiowy
- Karta produktu LU-1420 Skrobia acetylowana
- Karta produktu LU-1414-1 Acetylowany fosforan diskrobiowy
- Karta produktu LU-1412-9 Fosforan diskrobiowy podsuszony do 9%
- Karta produktu LU-1412-2 Fosforan diskrobiowy
- Karta produktu LU-1412-1 Fosforan diskrobiowy
- Karta produktu LU-1404-7 Skrobia utleniona podsuszona do 7%
- Karta produktu LU-1404-3 Skrobia utleniona
- Karta produktu LU-1404-2 Skrobia utleniona
- Karta produktu LU - 1404-1 Skrobia utleniona
- Karta produktu LU-1431-1 Skrobia ziemniaczana Superior Standard
- Karta produktu LU-1431-2 Skrobia ziemniaczana Superior
- Karta produktu LU-1431-3 Skrobia ziemniaczana Prima
- Karta produktu LU-1431-6 - Skrobia ziemniaczana podsuszona do 6%
- Karta produktu LU-1431-7 - Skrobia ziemniaczana podsuszona do 7%
- Karta produktu LU-1431-8 - Skrobia ziemniaczana podsuszona do 8%
- Karta produktu LU-1431-9 - Skrobia ziemniaczana podsuszona do 9%
- Karta produktu LU-1432 - Skrobia ziemniaczana granulowana
- Karta produktu LU - 1434 Białko ziemniaczane
- FAQ - najczęściej zadawane pytania
- Praca w WPPZ SA
- Kontakt